Billakkering

Når skade i lakken oppstår, bør du snarest ta kontakt med et billakkeringsverksted som kan reparere lakkskader. Det er viktig å ikke utsette å dra til et verksted, da små skader i lakken trekker ned bilens verdi. En hel og pen bil er lettere å selge. Besøker du et verksted som er spesialister på billakkering med en gang, unngår du å betale for mye for lakkering av bilen din.

Med dagens billakk og det utvalget av farger og spesielle effekter som finnes stilles det stadig større krav til utstyr og de som skal utføre lakkeringsjobben. Vi utfører billakkering i et stort lakkeringskammer, som er topp moderne utstyrt. Visste du at feil utlufting kan gi matt lakk, fargeavvik og støvkorn? Vår lakkavdeling er moderne og har alt som trengs for å kunne utføre topp kvalitet innen billakkering.

Vi gjør billakkering av alle bilmerker og vi lakkerer alle farger, inklusiv metallik lakk.

Vi i Spectra Billakkering har spesialister med lang erfaring som utfører taksering. Ved mindre skader i lakken er det ikke alltid lønnsomt å benytte din forsikring. Våre rådgivere vil beregne hva som er mest fordelaktig i ditt tilfelle.

Når bilen er nylakkert, anbefaler vi følgende forholdsregler:

  • Unngå å ha presening liggende på lakken over lengre tid.
  • Polering eller annen lakkbehandling som feks. DITEC anbefales for å ta vare på lakkens glans.
  • Vask bilen regelmessig.
  • Ikke fest noe på fersk lakk.
  • Unngå å benytte automatisk vaskemaskin. Slik unngår du lakkskade.

Bestill time

Klikk her for å gjennomføre din bestilling av time for bilskade/biloppretting.